Nieuwe wending in woekerpolisaffaire

Nieuwe wending in woekerpolisaffaire
Belangenbehartiger Consumentenclaim start het allereerste massaproces tegen de woekerpolissen, aldus De Telegraaf vandaag. De juridische dienstverlener spant deze maand namens 435 gedupeerde klanten een rechtszaak aan tegen verzekeraar Falcon Leven (ASR). Nu de rechtbank in Haarlem heeft beslist dat Falcon onrealistische rendementen heeft voorgespiegeld aan een gedupeerde klant, ligt de weg open voor een hoge collectieve schadevergoedingseis.

En Consumentenclaim, die naam heeft gemaakt met rechtszaken tegen Dexia in de aandelenlease-affaire, zegt zijn pijlen op meer verzekeraars te richten.

De rechter heeft voor het eerst in de geschiedenis van de woekerpolisaffaire geoordeeld dat er sprake is geweest van dwaling van een polishouder. Dit houdt in dat de overeenkomst tussen de klant en de verzekeraar onder verkeerde voorstelling van zaken tot stand is gekomen.

(De Telegraaf, pag. 19)

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Beleggen, Juridisch, Lijfrente, Pensioen, Verzekering en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s