Verzekeraar Nationale Nederlanden start met tegemoetkomingsregeling beleggingsverzekeringen

NN start met tegemoetkomingsregeling beleggingsverzekeringen
vrijdag 28 januari 2011

Nationale-Nederlanden (NN) start met de uitvoering van de tegemoetkomings-regeling voor beleggingsverzekeringen. Deze regeling is met de Stichting Verliespolis nader uitgewerkt. Zo zijn er aanvullende afspraken gemaakt over de coulanceregeling. Daarnaast is er afgesproken dat NN klanten actief gaat wijzen op de mogelijkheid tot aanpassing of omzetting van de bestaande beleggingsverzekering.

Klanten met een lopende beleggingsverzekering hoeven zelf geen actie te ondernemen. Zij ontvangen automatisch bericht of de verzekering in aanmerking komt voor tegemoetkoming en de hoogte daarvan. Naar verwachting komt ongeveer de helft van de polissen voor een tegemoetkoming in aanmerking.

Polissen die de einddatum al hebben bereikt of zijn afgekocht vallen eveneens onder deze regeling, mits ze langer dan vijf jaar hebben gelopen. Als het einde of de afkoop van de polis dateert van vóór 2008, dan is aanmelding nodig om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s