Midden Brabant Advies; actief in verzekeringen.

De meeste mensen kennen Midden Brabant Advies als onafhankelijk Hypotheek- en Financieel Adviseur en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Onze bancaire activiteiten worden gewaardeerd met het cijfer 9,5. RegioBank is al 5 jaar op rij uitgeroepen tot de meest klantgerichte, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland.

Maar wist je ook dat ons kantoor onafhankelijk adviseur is op het gebied van verzekeringen en ook daarvoor hoge waarderingen krijgt. Graag vertellen we hier kort wat meer over.

Vanuit onze onafhankelijke positie kunnen wij bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen precies de verzekeringen selecteren, die goed bij jouw specifieke situatie passen. Uiteraard tegen een scherpe premie.

Voordeel van ons kantoor is dat je ook bij de verzekeringen, net als bij de RegioBank, “gewoon” even langs kunt komen wanneer je vragen hebt. Natuurlijk mag je ook bellen of mailen. Maar vaak is het ook wel fijn wanneer je gewoon direct met één van onze medewerkers kunt praten. Zeker wanneer je te maken krijgt met een schade is het prettig wanneer je snel en direct contact met ons kunt opnemen.

Vind je het prettig als we checken of je huidige verzekeringen nog goed aansluiten bij jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Ben je tevreden met je huidige verzekeraar, maar zou je graag Midden Brabant Advies vanuit Oisterwijk of Haaren als tussenpersoon willen hebben? Dan zijn hier ook mogelijkheden voor.

Interesse is een vrijblijvende verzekeringen-check? Maak dan een afspraak en bel daarvoor 013-5212001 (Keuze 3 Verzekeringen) of mail een kopie van uw huidige verzekeringspolis naar info@middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s