Geniet van korting op uw aanvullende verzekering van CZ.

Alle Nederlandse zorgverzekeraars hebben 12 november hun nieuwe premies voor het jaar 2023 bekend gemaakt. De premies van de basisverzekering van de “grote 4” (Achmea, CZ, Menzis en VGZ) ontlopen elkaar niet zo veel. De gemiddelde stijging van de premie van de grote zorgverzekeraars bedraag zo’n 3 tot 4%.

Op de aanvullende verzekeringen kan wel verschil gemaakt worden. In Midden-Brabant zijn veel mensen verzekerd bij zorgverzekeraar CZ. Voor MKB-ondernemers en Leden van Thebe Extra zijn er kortingsmogelijkheden op de aanvullende zorgverzekeringen. Denk daarbij o.a. aan verzekerde dekkingen in geval van:

  • Spoedeisende hulp in het buitenland
  • Alternatieve geneeswijze
  • Brillen en lenzen
  • Fysiotherapie
  • Tandzorg vanaf 18 jaar
  • Orthodontie
  • Bevallen zonder medische indicatie
  • Hoortoestellen
  • Acnebehandeling

Korting op uw CZ aanvullende verzekering? Indien u ondernemer bent of Lid van Thebe Extra, neem dan contact op met www.middenbrabantadvies.nl of mail uw interesse naar info@middenbrabantadvies.nl. Bellen kan ook: 013-5212001 (keuze 3 verzekeringen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s