Alweer de hoogste waardering voor RegioBank.

We zijn trots! RegioBank heeft weer de hoogste waardering gekregen in de jaarlijkse bankenmonitor van de Consumentenbond. Voor de zesde keer op rij. RegioBank scoort het beste met een 9,5 op algemene tevredenheid. Ook op alle overige services scoort Regiobank het hoogste van alle Nederlandse banken. Dit blijkt uit het jaarlijkse panelonderzoek onder ruim 14.000 consumenten van de Consumentenbond. Een mooiere beloning dan de hoge cijfers die klanten ons geven is er toch niet.

Wilt u ook eens kennismaken met de beste, de meest klantgerichte en klantvriendelijkste bank van Nederland? Neem dan contact op met Midden Brabant Advies: bel 013-5212001 (Keuze 1) en maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. Mailen mag ook: info@middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s