Grootste daling van de huizenprijzen ooit!

Er waait een andere wind op de woningmarkt, zo geven de nieuwste cijfers van makelaarsvereniging NVM aan. In het 3e kwartaal van dit jaar zijn de huizenprijzen met 5,8% gedaald ten opzichte van het 2e kwartaal. Dat is de grootste kwartaal-op-kwartaal-daling die de makelaarsvereniging ooit heeft gemeten.

Grootste daling huizenprijzen ooit!

Hulp nodig bij de aankoop van een nieuwe woning. Schakel Midden Brabant Advies in als uw aankoopmakelaar. Wij onderhandelen uitsluitend in het belang van de kandidaat-koper; discreet en effectief. Voor meer informatie over onze services, neem contact op met Peter Dirks van www.middenbrabantadvies.nl of mail naar info@middenbrabantadvies.nl of bel 013-5212001.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s