Hypotheekrente vliegt omhoog. Kom in actie!

Het zal u niet ontgaan zijn dat de hypotheekrente de afgelopen 2 maanden fors gestegen is. Twijfelt u ook wat te doen? Laat u bijstaan/adviseren door Midden Brabant Advies. Mail uw hypotheekrente-overzicht naar info@middenbrabantadvies.nl – tezamen met uw contactgegevens – en wij nemen contact met u op om uw rente- en woonlasten door te spreken. Tijdens dit telefoongesprek wordt al snel duidelijk wat u kunt besparen op uw woonlasten.

Ontwikkeling van de hypotheekrente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s