Tegen de trend in verlaagt verzekeraar Nh1816 de premie op schadeverzekeringen

Nh1816 breekt met de trend van gelijkblijvende premies en premieverhoging voor schadeverzekeringen. De Noord-Hollandse verzekeraar verlaagt de premies met ingang van december.

De verzekeraar geeft aan dat sprake is van premieverlagingen tot 15% voor een groot aantal verzekeringen; waaronder de autoverzekeringen. Het toenemende aantal schadegevallen als gevolg van het extreme weer en drukker verkeer op de weg is voor de coöperatieve verzekeraar geen reden om de premies op gelijk niveau te houden of te verhogen.

Laagste kosten per euro premie

“We hebben al jaren de laagste kosten per euro premie in de markt”, zegt directievoorzitter Lex Verël. “Door de lage kosten in combinatie met de goede resultaten was de afgelopen jaren er geen aanleiding om de premie te verhogen. Onlangs hebben we al mooie stappen kunnen zetten door bijvoorbeeld de incasso- en aanmeldkosten volledig te schrappen. Nu vinden wij de tijd rijp voor een brede premieverlaging.”

Gemiddelde verlaging combipakket bedraagt 5%

De resultaten van de voorbije jaren en de verwachtingen voor de toekomst geven verzekeraar Nh1816 het vertrouwen om de premies voor een groot aantal verzekeringen te verlagen. De premie voor een inboedel- en kostbaarhedenverzekering daalt met 10%. De gemiddelde premieverlaging van het combipakket bedraagt 5%.

Voor bestaande en nieuwe klanten

“Waar andere verzekeraars kiezen voor extra korting op de instappremie voor alleen nieuwe klanten, kiezen wij voor een structurele verlaging van de premie voor zowel nieuwe als bestaande klanten”, aldus Lex Verëll.

Voor advies en bemiddeling voor uw schadeverzekeringen kunt u terecht bij Midden Brabant Advies: http://www.middenbrabantadvies.nl Maak een afspraak: 013-5212001 (keuze 3) of mail uw verzoek naar info@middenbrabantadvies.nl Midden Brabant Advies adviseert en bemiddelt voor alle Nederlandse verzekeraars. In het bijzonder ook die van Nh1816.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s