Wilt u inzicht in de uitvaartkosten? Gebruik dan onze handige tool.

Uitvaartverzorging

Wanneer een dierbare vriend of familielid overlijdt en u de uitvaart moet regelen, komt er veel op u af. In een zeer korte tijd moet er van alles geregeld worden en dient u beslissingen te nemen die mogelijk een grote financiële impact hebben. In Nederland zijn er gelukkig goede uitvaartverzorgers die u kunnen helpen om de uitvaart samen met u in te richten; één en ander conform de wensen van de overledene en/of diegene die afscheid moeten nemen.

Wat kost een uitvaart?

Met behulp van onderstaande rekentool kunt u een indicatie maken van de uitvaartkosten; welke uiteraard afhankelijk zijn van de uitvaartwensen. De tool berekent de kosten op basis van de gemiddelde kosten van de grootste uitvaartorganisaties in Nederland.

https://www.mba-online.nl/toolkit/uitvaartkostenmeter/#uitvaart-maak-hier-een-schatting-van-je-uitvaart-kosten

Voor informatie en/of advies: Bel ons voor een afspraak op 013-5212001 of mail uw afspraakverzoek naar info@middenbrabantadvies.nl Midden Brabant Advies adviseert en bemiddelt – volledig onafhankelijk – voor alle Nederlandse uitvaartverzekeraars.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s