Bent u een bedrijf gestart tussen 1 januari en 30 juni 2020 en heeft u behoefte aan een overbruggingskrediet om corona het hoofd te kunnen bieden?

Bent u een starter en heeft u geld nodig om de coronacrisis te overbruggen?

Is uw bedrijf door corona getroffen? Dan kunt u voor een overbruggingskrediet bij Midden Brabant Advies terecht. Want samen met de sociale kredietverstrekkers RegioBank en/of Qredits willen we ook in deze tijden klaarstaan om ondernemers te helpen.

Bent u met uw bedrijf gestart in het eerste half jaar van 2020?

Starters die in het eerste half jaar van 2020 zijn gestart met hun bedrijf kunnen in de praktijk zeer beperkt gebruik maken van de bestaande regelingen. Via Regiobank en/of Qredits willen we ook deze groep nu ondersteunen. Om in aanmerking te komen voor een speciale kredietvorm moet u tussen 1 januari en 30 juni 2020 zijn gestart met uw onderneming.

Wat zijn de voorwaarden? 

Geldverstrekker Qredits geeft aan dat men over het rentetarief en de looptijd op dit moment nog niet bekend zijn. Momenteel liggen de voorwaarden ter beoordeling bij de Europese Commissie. De voorwaarden zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Het betreft naar alle waarschijnlijkheid een lening van maximaal €35.000 die vanaf halverwege maart verstrekt kunnen gaan worden.

Welke gegevens hebben wij van u nodig? 

Om alvast uw offerte-aanvraag alvast voor te bereiden, hebben we de volgende documenten nodig:

  • Een korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten (of ondernemingsplan)
  • Een investeringsbegroting
  • Tussentijdse (prognose) cijfers 2020
  • Aangifte Inkomstenbelasting 2019
  • Kopie paspoort
  • Uittreksel Kamer van Koophandel

Na ontvangst van de bovenstaande stukken gaan we, indien er genoeg aanknopingspunten zijn, een afspraak met u inplannen om de aanvraag verder te laten beoordelen. Kunt u niet wachten tot halverwege maart, dan gaan we kijken welke andere opties we voor u hebben.

Wilt u gebruik maken van een corona-overbruggingskrediet? Mail bovenstaand gevraagde stukken dan naar info@middenbrabantadvies.nl met als onderwerp “corona-overbruggingskrediet”. Zien we geen aanknopingspunten dat hoort u dat binnen twee werkdagen van ons.

==================================================================

Overzicht financiële regelingen van de Overheid | 25 januari 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s