Uw verzekeringen en actuele informatie over reizen tijdens de corona-crisis

Actuele informatie over reizen/corona

Bron verzekeraar Nh1816 – 04 juni 2020

In de persconferentie van 3 juni vertelde premier Mark Rutte dat het vanaf 15 juni mogelijk is om op vakantie te gaan naar een aantal landen binnen de EU/Schengenzone en naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het reisadvies voor landen in die gebieden wordt aangepast van oranje (vakantiereizen afgeraden) naar geel (vakantiereizen mogelijk, let op risico’s). Dit resulteert in veel (nieuwe) vragen van verzekerden met o.a. een (doorlopende) reisverzekering.

Online informatie geactualiseerd

Wij hebben onze informatie over reizen/corona op de website daarom aangepast. Aan de veelgestelde vragen zijn nieuwe vragen toegevoegd als ‘Blijft mijn doorlopende reisverzekering geldig als ik op vakantie ga naar een land waar code geel geldt?’ en ‘Wat als ik besmet raak met het corona-virus op mijn vakantiebestemming? Kan ik kosten terugkrijgen van bijvoorbeeld het ziekenhuis of repatriëring?’.

Bekijk deze pagina’s voor antwoorden en advies en informeer verzekerden:

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze schadeafdeling: 0411-621296.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s