Corona: NOW loketten 6 april open

NOW-loketten 6 april open

Een aanvraag voor de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) kun je vanaf maandag 6 april indienen bij het UWV. De regeling voorziet in een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven die zwaar omzetverlies lijden door de coronacrisis. De NOW is een van de maatregelen die het kabinet neemt om de nadelige economische gevolgen van het COVID 19-virus in te dammen. Op de TOGS-regeling is al door 38.500 ondernemers een beroep gedaan. Dit betreft een uitkering van 4.000 euro om acute problemen op te vangen.

Regelingencheck

De KvK heeft een handige regelingencheck ontwikkeld. Op basis van een paar vragen krijg je snel inzicht in de regelingen die mogelijk op jouw bedrijf van toepassing zijn. Let op: het is een snelle check die de belangrijkste regelingen bevat. Niet alles is opgenomen en er blijven uitzonderingen.
Doe de check

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s