Ga jij er in 2020 ook financieel op vooruit? Bereken jouw koopkracht.

Per 1 januari 2020 is er weer het een ander veranderd op het gebied van wet- en regelgeving. Het minimumloon gaat bijvoorbeeld omhoog, net als de AOW. Het belastingstelsel gaat op de schop – we gaan van vier naar twee belastingschijven – en de accijnzen op tabak gaan omhoog. Volgens het Centraal Planbureau gaat de gemiddelde Nederlander er qua koopkracht in 2020 met 2,1% op vooruit. Wil je weten wat er voor jou verandert? Check het hier! 

Wat betekenen veranderingen in de wetten en regels op 1 januari 2020 voor jouw portemonnee? Wijzer in geldzaken zocht het uit. Beantwoord de vragen in onderstaande tool en krijg een overzicht van maatregelen die voor jou van belang zijn. Bij iedere maatregel wordt inzichtelijk gemaakt wat er verandert, welke financiële gevolgen dit kan hebben en wat je daaraan kunt doen. Succes!

https://www.adfiz.nl/finfin/nieuws/tool-bereken-of-jij-er-in-2020-financieel-op-vooruitgaat

Voor informatie en/of advies: http://www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s