Midden Brabant Advies innoveert verder

Midden Brabant Advies gaat per 1 januari 2019 de administratieve diensten afbouwen en de organisatie efficiënter/effectiever inrichten. Dit om meer tijd beschikbaar te krijgen voor adviesondersteuning ten behoeve van de klanten.

Ons kantoor werkt daarom steeds meer op afspraak. Naast bancair advies kunt u ook gebruik maken van onze onafhankelijke adviesdiensten ten aanzien van Verzekeringen, Hypotheken, Beleggen en Kredietverlening. Ook voor Financiële Planning, Pensioenadvies en -Beheer en Bedrijvenadvies kunt u op ons een beroep doen. Via Midden Brabant Advies kunt u naast onze persoonlijke dienstverlening tevens gebruik maken van de moderne hulpmiddelen; zoals internetbankieren, betaalpassen, creditcards, Apps, expertsystemen, etc.

Op de website www.middenbrantadvies.nl en www.regiobank.nl kunt u desgewenst ook 24/7 zaken met ons doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s