De PAREL Express Oisterwijk zoekt chauffeurs, gidsen en conducteurs

De PAREL Express zoekt chauffeurs, gidsen en conducteurs!

De PAREL Express is sinds vorig jaar dagelijks inzetbaar voor diverse activiteiten binnen de Gemeente Oisterwijk en het dorp Haaren. Naast de reguliere toeristische-, evenementen en thematische-ritten wordt de PAREL Express ook veelvuldig ingezet voor sociaal-maatschappelijke doelen.

Het project Ontmoeting in Beweging is daar een goed voorbeeld van. Op maandag- en vrijdagochtend ondersteunt de PAREL Express dit fantastische project: http://www.onsoisterwijk.nl/senioren-in-beweging/

Daarnaast is de PAREL Express te boeken voor feesten, partijen, buurt- en vriendenfeesten en bedrijfsuitjes etc: http://www.PARELexpress.nl

Stichting Ons Oisterwijk (beheerder van de PAREL Express) heeft als doel activiteiten te organiseren, die ten goede komen aan de gemeenschap van Oisterwijk in de breedste zin van

het woord. De Stichting is onafhankelijk en wordt gevormd door vrijwilligers. Met inzet van de PAREL Express verbinden we jong en oud, ondernemers en inwoners, gehandicapten, mindervaliden en minder bedeelden met de maatschappij. Met de Express verbinden we mensen in en met Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. Donoren en sponsoren zijn altijd welkom en kunnen zich melden via de website: http://www.onsOisterwijk.nl

De Zomertoer: Vanaf 5 mei

Ook dit jaar rijdt de PAREL Express de Zomertoer. Deze wordt verzorgd in de weekeinden (op zaterdagen en zondagen) vanaf 5 mei tot en met 30 september 2018 in de vorm van “hop on hop off”. Prijzen, route en vertrektijden staan in onderstaande tabel: http://www.onsoisterwijk.nl/hop-on-hop-off-zomertoer/

De Natuurtoer: Met Natuurgids Frans Kapteijns

De Natuurtoer wordt verzorgd op de laatste woensdagmiddag van elke maand; met uitzondering van de maand juli, want dan heeft onze Boswachter Frans Kapteijns vakantie. Aanmelden kan via de website http://www.onsoisterwijk.nl/reserveer-natuurtour/

De Culinaire Tour: Elke laatste vrijdag van de maand

De culinaire tour is een heerlijk avondje uit in Oisterwijk. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. Welke restaurants dit zijn is iedere keer weer een smakelijke culinaire verrassing. De PAREL Express zorgt er voor dat de deelnemers kunnen genieten van de avond en brengt de deelnemers naar de diverse restaurants toe. Zie: http://www.onsoisterwijk.nl/culinaire-tour/

Vanwege de grote vraag naar de inzet van de PAREL Express zoekt de Stichting Ons Oisterwijk chauffeurs, gidsen en conducteurs. Lijkt u het ook leuk om samen met ons team de Parel in ’t Groen/Oisterwijk te promoten? Interesse of heeft u nog vragen? … stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@onsOisterwijk.nl, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Stichting Ons Oisterwijk

Peter Dirks | Voorzitter

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s