Belastingvoordeel voor wie de hypotheek heeft afgelost verdwijnt

Belastingvoordeel Belastingvoordeel voor wie de hypotheek heeft afgelost verdwijnt.

Een belastingvoordeel voor woningbezitters die hun hypotheek (bijna) hebben afgelost, gaat geleidelijk verdwijnen. De Eerste Kamer heeft daartoe vandaag besloten. De Tweede Kamer deed dat enkele weken geleden al. De zogenoemde Wet-Hillen wordt afgeschaft. In deze wet is de belastingaftrek geregeld.

Grote uitgaven verdienen aandacht

Wet Hillen wordt geleidelijk afgeschaft

Tegenstanders stellen dat eigenaren voortaan worden beboet voor het netjes aflossen van hun schuld, en spreken over een aflosboete. Om de financiële gevolgen voor de aflossers te verzachten is besloten om de afbouw van het Belastingvoordeel over dertig jaar uit te smeren.

Voor informatie en/of advies: http://www.middenbrabantadvies.nl  of bel 013-5212001

 

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, Algemeen, Financiering, Fiscaal, Hypotheek, Juridisch, Krediet, RegioBank en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s