Aflossingsvrije hypotheek is niet aflossingsvrij!

Aflossingsvrije hypotheek is niet aflossingsvrij!

Veel mensen weten niet dat een aflossingsvrije hypotheek vaak toch afgelost moet worden volgens het contract met de geldverstrekker. Dit kan tot trieste situaties leiden. Het is verstandig periodiek met uw Erkend Hypothecair Planner te bespreken wat uw situatie is indien de hypotheek toch moet worden afgelost. Bel http://www.middenbrabantadvies.nl

AFM maakt zich zorgen

De Autoriteit Financiële Markten, AFM, maakt zich zorgen over de vele huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek die onvoldoende zicht hebben hoe deze hypotheek in de toekomst moet worden afgelost. Of wat de gevolgen voor het besteedbaar inkomen zijn indien de rente (na 30 jaar) niet langer aftrekbaar is. Als Erkend Hypothecair Planner kijken wij juist met extra aandacht naar dit moment in de toekomst Bel http://www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s