VOORDEEL OP UW ZORGVERZEKERING!

VOORDEEL OP UW ZORGVERZEKERING!

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar wij kijken altijd waar en hoe het beter kan. Zo ontvangt u dit jaar met onze zorgvergelijker optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Daarnaast bieden wij u extra voordeel én dat bij verschillende verzekeraars.

Dankzij deze nieuwe module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering. En dat in combinatie met 24/7 telefonische ondersteuning maakt het kiezen van de juiste verzekering voor u dit jaar wel heel erg eenvoudig.

Bespaar al snel € 100,- per jaar….. of meer! Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars.

De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Avéro Achmea, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies. Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 088 – 1210203. Onze adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Hierbij onze vergelijker:

Uw Zorgmodule particulier

https://zorgverzekering.upiva.nl/vergelijker/keuzescherm/?cid=44C9F0B0-E00D-49F9-9217-AA6771F7062F

Uw Zorgmodule MKB

https://zorgverzekering.upiva.nl/vergelijker/keuzescherm/?cid=FA1BB820-C07C-4FCD-B375-47A6973B7668

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s