Naar een betaalbare WA-premie voor jonge autobestuurders !!

Veel jongeren beginnen met autorijden in de auto van de ouders of verzorgers. Een eigen auto met bijbehorende WA-verzekering is immers financieel vaak niet haalbaar. Aan het rijden in de auto van de ouders kleven echter ook een aantal nadelen. Zo ligt het gevaar van no-claimverlies bij een schade op de loer. Als de jongere een schade veroorzaakt vallen de ouders terug in schadevrije jaren, met een sterke verhoging van de verzekeringspremie tot gevolg. Maar ook als de jongere geen schade veroorzaakt is er een flink nadeel. De jongere doet namelijk wel rijervaring op maar bouwt zelf geen schadevrije jaren op. Als de jongere na verloop van tijd een eigen auto aan kan schaffen en een eigen autoverzekering nodig heeft, is de WA-premie dan ook hoog. Voor beide situaties is de NoClaimStarter de perfecte oplossing:

NoClaimStarter 2014-11-06 klantinformatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s