Een App voor al uw verzekeringszaken

Voor iedereen die een verzekering heeft en beschikt over een smartphone

Altijd uw verzekeringsgegevens dichtbij met onze nieuwe VerzekeringApp

Zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw Noordhollandsche schadeverzekeringen onder handbereik!  Dat kan met onze nieuwe VerzekeringApp die u vanaf nu GRATIS in de App Store kunt downloaden ….. zoek op “VerzekeringApp

Wat kunt u met onze VerzekeringApp?

  • Met de VerzekeringApp krijgt u een mobiele internet applicatie in handen, waarmee u  interactief uw Noordhollandsche  verzekeringszaken kunt regelen.  Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een aanrijding via mobiel schademelden die schade direct kan melden.  Ook kunt u met het speciale noodhulpnummer  088-1121816 van de Noordhollandsche Hulpdienst direct hulp inroepen bij een noodsituatie.
  • De App bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van ons kantoor zodat ons advies  en service nooit ver weg is.
  • Ook kunt u met uw bestaande inlogcodes van uw polispas 24 uur per dag 7 dagen per week  uw digitale polisdossier ‘ Mijn Polissen’ raadplegen. Daarin vind u ook de actuele polisvoorwaarden.
  • En de App bevat ook uw groene kaart.

De VerzekeringApp is momenteel beschikbaar voor iPod touch, iPhone en iPad met versie 5 of hoger van Apple’s besturingssysteem iOS. Op een later tijdstip zal de VerzekeringApp ook voor Android apparatuur beschikbaar komen.

Uw papieren verzekeringsadministratie is met de komst van onze VerzekeringApp verleden tijd en daarom bevelen wij u de VerzekeringApp van harte bij u aan. Download hem nu door op de volgende link te klikken  http://itunes.apple.com/nl/app/verzekeringapp/id533433932?l=nl&ls=1&mt=8

Wij wensen u veel gebruiksgemak met de VerzekeringApp en zijn bijzonder geïnteresseerd in uw gebruikservaringen.

Met vriendelijke groet,

RegioBank MIDDEN BRABANT ADVIES | P.J.M. (Peter) Dirks MBA

Mail: info@middenbrabantadvies.nl

Twitter: @mbadirect

Blog: http://mbadirect.me

 

PS. Indien u elders verzekerd bent; neem dan contact met ons op en profiteer van een aantrekkelijke korting op uw verzekeringenpakket….. een lage premie, goede verzekeringsvoorwaarden en een uitstekende service.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s