FNV Leden verwerpen Pensioen Akkoord

De leden van de vakbond FNV Bondgenoten hebben het in juni gesloten pensioenakkoord met een overgrote meerderheid verworpen. Het bondsbestuur legde het akkoord voor de zomervakantie met een negatief advies aan de leden voor. 96% van de leden stemde tegen [bijna 23% van de leden brachten hun stem uit].

Op 12 september beslist de federatieraad van de FNV of zij wel of niet akkoord gaat met het pensioenakkoord. Mochten meerdere bonden zich tegen het akkoord uitspreken, maar stemt de FNV als geheel toch in met de plannen, dan is het nog maar de vraag of het FNV als één organisatie verder zal gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s