Verzekeraar Interpolis wijzigt eenzijdig verzekeringen

INTERPOLIS PAST ‘EN BLOC-WIJZIGING’ TOE
Vanaf 1 april zijn klanten van Interpolis niet langer verzekerd voor het aansprakelijkheidsrisico als gevolg van asbest.

Verzekerden die bij Interpolis een Bedrijven Compact Polis met een aansprakelijkheidsverzekering hebben gesloten, zijn geconfronteerd met een en bloc-wijziging. Vanaf 1 april is dekking voor schade door asbest uitgesloten op de aansprakelijkheidsverzekering. Directeur Rob Koolen schreef in een aangetekende brief aan klanten [die men op 1 april ontving / GEEN GRAP]: “Al in 2003 hebben alle aansprakelijkheidsverzekeraars in Nederland de dekking voor schades ontstaan door asbest uit de polisvoorwaarden bij bedrijven verwijderd. Op dat moment heeft ook Interpolis voor nieuwe klanten het asbestrisico in de voorwaarden uitgesloten. Voor bestaande klanten is de dekking in stand gehouden, op basis van de toen aanwezige kennis over asbest. Er bleef zo een beperkte groep klanten over die nog wel dekking had, waaronder u. Vanaf 1 april bent u niet langer verzekerd voor het aansprakelijkheidsrisico als gevolg van asbest. Ter geruststelling: u blijft goed verzekerd voor al uw overige aansprakelijkheidsrisico’s.”

Reactie: Interpolis geeft aan dat ALLE andere verzekeraars hier al eerder toe zijn overgegaan. Dat is m.i. niet waar. Nu is het zo dat als u bij Interpolis verzekerd bent en graag van verzekeraar wenst te veranderen, dat dit momenteel zonder wachttijd mogelijk is. Dit vanwege de recente fusie van Interpolis met Avero-Achmea. Wilt u hulp en/of advies bij het opzeggen van uw Interpolis-verzekering?….neem dan contact met ons op: www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s