WNF (Wereld Natuur Fonds) Challenge. Okko Projects zoekt sponsoren.

Okko Project is een onderneming die zich bezighoudt met projectontwikkeling en bouwmanagement. Wij doen dat zowel voor opdrachtgevers als ook op eigen rekening en risico, al dan niet met een partner. Als bedrijf zijn wij ons er van bewust dat wij naast onze primaire doelstellingen ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Dit uit zich onder andere door het direct toepassen van dat uitgangspunt in onze projecten, danwel in haar directe omgeving.

Vanuit bovenstaande hebben wij vanuit onze vakinhoudelijkheid onlangs een energie-nul-woning ontwikkeld welke wij momenteel samen met een opdrachtgever projectmatig aan het uitwerken zijn. Deze energie-nul-woning levert over een jaar genomen net zoveel energie op als dat de woning nodig heeft. Overproductie wordt teruggeleverd aan het net. Hiermee zijn de woonlasten voor de bewoners naar de toekomst toe beter beheersbaar omdat je niet meer afhankelijk bent van de diverse energieleveranciers. Goed voor de portemonnee, maar niet in de laatst plaats goed voor het milieu!! 

Naast onze professionele benadering om een steentje bij te dragen aan een beter milieu hebben wij als collega’s een team gevormd die mee gaat doen aan de WNF-challenge 2011, welke gehouden wordt op 12, 13 en 14 mei. Dit is een driedaags sportief evenement waarmee sponsorgelden bijeen worden gebracht ten gunste van het Wereld Natuur Fonds die daarmee weer diverse van haar projecten kan financieren.

Wij dragen het WNF een warm hart toe en spannen ons derhalve graag sportief in om dat te laten zien. Reeds meerdere relaties van ons steunen ons initiatief en geven daar blijk van middels een financiële sponsorbijdrage.

WAT GAAN WE DOEN:

Wij gaan iets heel bijzonders doen! In mei 2011 gaan wij met een team van Okko Project meedoen aan de WNF Challenge. Het team bestaat uit Pleunie Josseaud, Ralf van Gogh, Hein Geertsma en Hein van Stiphout.

Drie dagen actie en afzien in de Nederlandse wildernis

Een hele uitdaging, want de WNF Challenge is veel meer dan een gewone adventure race. Met het team gaan we zeilen, kanoën, crosslopen, mountainbiken én wadlopen. Plus nog een aantal verrassingsopdrachten. Deze unieke adventure race vindt plaats in de schitterende Nederlandse natuur: het Friese Meren- en Waddengebied. Op Youtube vind je met de zoektermen “Okko Project” samen met “WNF Challenge” ons promotiefilmpje! We hebben er heel veel zin in, al zal het zeker niet gemakkelijk zijn!

Sponsor ons en help de natuur!

Een extra uitdaging bij deze WNF Challenge: elk team moet in de maanden vóór de race sponsorgeld bijeenbrengen voor het Wereld Natuur Fonds. Hoe meer, hoe beter!

We zijn zelf erg enthousiast over het Wereld Natuur Fonds en vinden het geweldig dat zij met heel veel daadkracht en doorzettingsvermogen werken aan natuurbescherming, overal op aarde. Ze hebben dan ook al heel veel bereikt. Maar er blijft nog altijd veel te doen!

Mogen wij – en daarmee het WNF – op je rekenen?

Wij willen je vragen of jullie als bedrijf een van onze sponsoren zou willen worden. We willen een aantal van onze (grootste) sponsoren belonen met naamsvermeldingen niet alleen op onze teampagina maar ook op shirts en de teamvlag. Sponsoren gaat gemakkelijk: ga naar de site van WNF Challenge (http://challenge.wnf.nl/), ga naar “de teams”, zoek daarin het team van Okko Project en klik de button “sponsor ons”. Het geld wat je wil sponsoren gaat rechtstreeks naar het WNF, wij krijgen steeds via een e-mail een melding van WNF wie ons heeft gesponsord en voor welk bedrag. Op die manier kunnen we bepalen welke van onze sponsoren de naamsvermeldingen volgens de sponsorpakketten hebben “verdiend”. Privé sponsoren mag natuurlijk ook! Alle bijdragen zijn welkom!!

Mocht je nog vragen hebben kun je me altijd even bellen. Alvast hartelijk dank, we houden je op de hoogte!

Met vriendelijke groet

Hein Geertsma

06-21584082

heingeertsma@okkoproject.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s