ING Bank lost Staatssteun weer een deel af

ING LOST WEER DEEL STAATSSTEUN AF
ING gaat in mei 2 miljard euro terugbetalen aan de staatssteun die het concern in 2008 had ontvangen.In totaal betaalt ING in mei euro 3 miljard terug. Dit omdat ING de staat ook een premie van 50% moet betalen. In totaal ontving het concern in 2008 euro 10 miljard aan staatssteun. Eind 2009 loste ING ook al euro 5 miljard af plus een premie van euro 606 miljoen. Er moet nu nog euro 3 miljard worden terugbetaald. ING wil dit mogelijk volgend jaar mei doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s