Deposito Sparen bij RegioBank weer als beste uit de test !!

Ook in de Geldgids van februari/maart heeft RegioBank de hoogste score. In het onderzoek naar spaarrekeningen met een vaste rente haalt de Spaar-op-Maat Vast maar liefst een 8,9! En dat is weer het hoogste cijfer van alle onderzochte banken. In de Consumentengids van februari haalt RegioBank ook de hoogste score van de Consumentenbond in een test over Spaardeposito’s.

In Geldgids 2011-02 staat te lezen dat RegioBank met kop-en-schouders boven de rest van de Nederlandse Spaarbanken uitsteekt. Wilt u een exemplaar inzien; dan bent u van harte welkom op een van onze kantoren.

U wilt ook zo’n kanjer van een spaarrekening ?? >> maak een afspraak met Midden Brabant Advies

Midden Brabant Advies

http://www.middenbrabantadvies.nl

Bel kantoor Oisterwijk = 013-5212001 … Bel kantoor Tilburg-Udenhout = 013-5110511 … Bel kantoor Haaren = 0411-621276

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, Bank, Beleggen, Pensioen, RegioBank, Sparen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s