Rabobank is helemaal geen sociaal geaccepteerde werkgevers

Bonden boos over ‘oprotpremies’ bij lokale Rabobanken

De vakorganisaties vinden dat er een einde moet komen aan de ‘volstrekte willekeur’ bij lokale Rabobanken, als het gaat om het aanbieden van vertrekregelingen aan medewerkers die boventallig zijn geworden. De ‘oprotpremies’, die soms aan groepen boventallige medewerkers worden aangeboden, zijn strijdig met het Sociaal Statuut, aldus FNV, CNV en De Unie in een gezamenlijke verklaring.

Ik weet uit eigen ervaring dat men het eigen personeel belazerd !!

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bank en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s