SNS Bank vindt uitspraken Prem: ‘Gelul van een dronken aardbei’

SNS Bank vindt uitspraken Prem: ‘Gelul van een dronken aardbei’

De omstreden presentator Prem Radhakishun is weer eens uit de bocht gevlogen. Op Radio 1 stelde Prem dat hij ‘uit zeer goede bron had gehoord dat de SNS Bank op springen zou staan’.
Gelul
Radhakishun legde zijn studiogast Sweder van Wijnbergen de vraag voor of DNB niet zou moeten ingrijpen. Prem beriep zich op een informele ‘maar zeer betrouwbare bron’. SNS Reaal reageerde in de volkskrant zeer fel op de uitlatingen van Prem die bankiers ‘vieze vuile patjepeeërs’ noemde. ‘Gelul van een dronken aardbei’, aldus woordvoerder Raymond Salet. Die uitspraak van Prem is nergens op gebaseerd.

Geachte lezer: ik kan u uit betrouwbare bron vertellen dat RegioBank niets van doen heeft met SNS Bank. Overigens; zowel Regiobank als SNS Bank zijn solide bankinstellingen !! …voor meer info en/of advies: www.middenbrabantadvies.nl

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Bank, RegioBank en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s