SNS Bank vindt uitspraken Prem: ‘Gelul van een dronken aardbei’

SNS Bank vindt uitspraken Prem: ‘Gelul van een dronken aardbei’

De omstreden presentator Prem Radhakishun is weer eens uit de bocht gevlogen. Op Radio 1 stelde Prem dat hij ‘uit zeer goede bron had gehoord dat de SNS Bank op springen zou staan’.
Gelul
Radhakishun legde zijn studiogast Sweder van Wijnbergen de vraag voor of DNB niet zou moeten ingrijpen. Prem beriep zich op een informele ‘maar zeer betrouwbare bron’. SNS Reaal reageerde in de volkskrant zeer fel op de uitlatingen van Prem die bankiers ‘vieze vuile patjepeeërs’ noemde. ‘Gelul van een dronken aardbei’, aldus woordvoerder Raymond Salet. Die uitspraak van Prem is nergens op gebaseerd.

Geachte lezer: ik kan u uit betrouwbare bron vertellen dat RegioBank niets van doen heeft met SNS Bank. Overigens; zowel Regiobank als SNS Bank zijn solide bankinstellingen !! …voor meer info en/of advies: www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s