ASR LEVEN INFORMEERT WOEKERPOLISHOUDER PAS VANAF NOVEMBER

ASR LEVEN INFORMEERT WOEKERPOLISHOUDER PAS VANAF NOVEMBER

 
Een polishouder van een beleggingsverzekering van Waerdye heeft van ASR Leven te horen gekregen dat hij vanaf november 2011 kan rekenen op de brief of hij in aanmerking komt voor de compensatieregeling ‘woekerpolissen’.
ASR schrijft aan de polishouder zich te kunnen voorstellen dat “u dit lang vindt duren. Het is belangrijk dat u een juiste opgave ontvangt van de verwachte vergoeding voor uw beleggingsverzekering. Voor het maken van een zorgvuldige berekening hebben wij deze tijd nodig”. Op de website van ASR Nederland staat echter nog vermeld: “Voor alle lopende beleggingsverzekeringen – hieronder vallen ook premievrij gemaakte beleggingsverzekeringen – wordt door ASR Nederland berekend of de polishouders in aanmerking komen voor compensatie. U ontvangt uiterlijk in het derde kwartaal van 2010 bericht of u een compensatie ontvangt of niet.” Dochter ASR Verzekeringen is minder specifiek, maar toont wel verouderde informatie: “Wij kunnen niet exact aangeven wanneer wij u persoonlijk kunnen informeren of uw beleggingsverzekering op de einddatum voor een vergoeding in aanmerking komt. U ontvangt in september 2010 wel een brief waarin wij u laten weten wanneer u hier meer duidelijkheid over krijgt.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s