Bank & Verzekeringen | Midden Brabant Advies

Zelfde service, nieuwe naam

Sinds kort pronkt er een nieuw logo op de deur van het bedrijf Midden Brabant Advies in Oisterwijk en pronkt het ook op deze website. Midden Brabant Advies is voorzien van een nieuw logo en nieuwe aankleding nadat de voormalige SNS Regio Bank heeft aangekondigd verder te gaan onder de naam RegioBank. Met deze nieuwe naam blijft RegioBank zich richten op consumenten die veel waarde hechten aan persoonlijke dienstverlening; bij Oisterwijknieuws staat het symbool voor een trouwe sponsor van onze activiteiten. 
 

Midden Brabant Advies, het financieel advieskantoor van Peter en Marlou Dirks – met vestigingen in Oisterwijk, Udenhout en Haaren – is één van de kantoren die als eerste werd omgevormd naar RegioBank. Directeur-eigenaar Peter Dirks: “Ik ben erg blij met de nieuwe identiteit en de nieuwe aandacht voor de formule van RegioBank. De grote banken nemen steeds meer afstand. Voor klanten wordt het minder gemakkelijk om even bij hun bank langs te lopen. Natuurlijk is tegenwoordig bijna alles via internet te regelen, maar persoonlijk contact is uiteindelijk sneller en altijd prettiger. Of het nu gaat om alledaagse bankzaken of om grotere financiële beslissingen”. Het omlabelen van alle 550 kantoren is een hele klus. Om deze reden werd hier in november al mee gestart.
 
Waarom ook alweer een nieuwe naam?
Aanleiding voor de naamswijziging is een heroriëntatie van SNS Regio Bank die de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden. Peter Dirks: “Uit de heroriëntatie bleek dat er bij zowel klanten als collega Zelfstandige Adviseurs vraag is naar een bank met een formule zoals de onze. In de basis verandert onze formule niet. Wel zullen we de komende tijd de formule aanscherpen. We blijven uitgaan van de lokale kracht en marktkennis. Ons bedrijf is in enkele jaren uitgegroeid tot een financieel adviesbedrijf met circa 5.000 klanten die ons beschouwen als hun belangrijkste adviseur. Wij hebben een groot lokaal netwerk en zorgen voor een persoonlijke dienstverlening. Dit maakt RegioBank dichterbij dan welke bank ook”. De nieuwe identiteit van RegioBank zorgt voor onderscheid ten opzichte van SNS Bank. Dat maakt het ook duidelijker voor de klant.
 
Over Midden Brabant Advies
Midden Brabant Advies (Bank & Verzekeringen) geeft al jaren advies op financieel gebied. Zij bieden een breed pakket aan hypotheekproducten en verzekeringen van een groot aantal gerenommeerde
maatschappijen. Door deze onafhankelijkheid bieden zij altijd een passend product. Maar zij bieden méér, namelijk een compleet pakket bankproducten. Dit doen zij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.
 

Over RegioBank
RegioBank wil zich onderscheiden als de regionale bank waar persoonlijk advies van Zelfstandig
Adviseurs voorop staat. De bank die heldere en eenvoudige producten combineert met gunstige tarieven. En met een Adviseur in de buurt, waar klanten altijd even kunnen binnenlopen voor een vraag of goed advies. Dat is RegioBank. RegioBank is en blijft onderdeel van SNS REAAL.
 
RegioBank Oisterwijk is bereikbaar via www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s