Uitreiking Ondernemersprijs Oisterwijk

 Image

Uitnodiging
Uitreiking Oisterwijkse Ondernemersprijs 2010
woensdag 2 februari 2011 – Den Boogaard Moergestel

Op 2 februari 2011 wordt de Ondernemersprijs Oisterwijk voor de tweede keer uitgereikt door burgemeester Hans Janssen. Met deze prijs wil het gemeentebestuur het belang van goed ondernemerschap onderstrepen en ondernemers stimuleren een positieve bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de gemeente.Dit najaar heeft de gemeente alle ondernemers in de gemeente Oisterwijk opgeroepen om zich aan te melden voor de Oisterwijkse Ondernemersprijs. Een onafhankelijke jury o.l.v. Jan Melis heeft de ondernemers beoordeeld. Dit leverde de volgende drie genomineerden op:
Frans Becx Tuinmachines bv, Boshuys Hermitage en Bij Robert.

Prijsuitreiking
Wie de Ondernemersprijs 2010 wint, wordt op 2 februari bekendgemaakt tijdens een  interactieve  ondernemersavond in Den Boogaard in Moergestel. Op inspirerende en humorvolle wijze geeft marketingman Jos Burgers, bekend van zijn bestsellers, u praktijkvoorbeelden waar u uw voordeel mee k! unt doen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. We starten het programma om 20.00 uur en eindigen rond 21.30 uur, waarna het tijd is voor een borrel.

Oisterwijkse Ondernemersprijs 2010
Woensdag 2 februari 2011, 20.00 uur
Den Boogaard, St. Jansplein 5, Moergestel

Wilt u uw aanmelding vóór 28 januari a.s. per e-mail verzenden naar:  
secretariaat-rmo@oisterwijk.nl. Graag uw bedrijfsnaam en aantal aanwezige personen vermelden.

namens het gemeentebestuur
Joost Wagenmakers
wethouder economische zaken

 Ik heb namens Ondernemersvereniging De Toestroomzitting in de jury van de Oisterwijkse Ondernemersprijs 2010. Dit was leuk om te doen. Dit jaar hadden we 3 erg goede kandidaten, die weinig voor elkaar onder deden.Met vriendelijke groet,  Peter Dirks / Ondernemersvereniging De Toestroom / Voorzitter
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s